Få hjälp med dödsbo röjning i Göteborg

Att göra en dödsbo röjning i Göteborg på egen hand, det är inte alltid det enklaste. Vill du ha hjälp med en dödsbo röjning i Göteborg, så vänd dig då till Dödsbo Väst AB. De hjälper dig med:

  • Röja hela bohaget
  • Forsla bort sakerna
  • Värdering av ägodelarna

Allt som går att återanvända och som du inte vill behålla, det körs till ideella föreningar i och runt om Göteborg.

I Göteborg kan du få hjälp med att röja ett dödsbo

Kanske en nära anhörig har gått bort och du känner att du vill ha hjälp med dödsbo röjning i Göteborg? Just att försöka röja och tömma på egen hand kan vara svårt. Det är inte fel då att få hjälp med det hela. Dödsbo Väst AB kan röja ut hela dödsboet samt köra bort de saker du själv inte vill spara. Detta företag värderar dödsboet och det visar om du ska betala dem eller om de ska betala dig. Allt handlar så klart om vad för saker som finns i dödsboet och om du ska spara något eller inte.

Andra bra tjänster

Hos Dödsbo Väst AB finns det inte bara dödsboröjning utan de har även andra bra tjänster du kan ha nytta av. Bland annat så kan de se till att städa dödsboet med, om du känner att även det är något du inte klarar av eller hinner med. Utöver det så verkar detta företag även som flyttfirma i Göteborg med omnejd, så de går att anlita för en vanlig flytt med.